Címlap 2

Nyári zárvatartás július 16-tól szeptember 3-ig

KÉP – REGÉNY – TÖRTÉNET – Július 26.

VÁLTOZÓ TEREK. A Duna menti térség történeti térképeken

Jottányit se 48-ból! – kiállítás

Nyári zárvatartás
Hírek

Kedves Látogatók!

2018. július 16-tól 2018. szeptember 3-ig a könyvtár zárva tart. Időszaki kiállításaink a nyári zárvatartás ideje alatt is látogathatók, keddtől szombatig, 10 és 18 óra között.

VÁLTOZÓ TEREK. A Duna menti térség történeti térképeken – kiállításmegnyitó
Rendezvények

Tisztelettel meghívjuk Önt és hozzátartozóját a VÁLTOZÓ TEREK – A Duna menti térség történeti térképeken, 1650–1800 című kiállítás 2018. augusztus 2-án (csütörtökön) 16 órakor kezdődő megnyitójára az Országos Széchényi Könyvtár Ars Librorum csarnokába.

KÉP-REGÉNY-TÖRTÉNET – Finisszázs
Rendezvények

2018. július 26-án zárul az Országos Széchényi Könyvtár és a Magyar Képregény Szövetség közös kiállítása. Az ünnepélyes eseményen bemutatjuk a kiállítás katalógusát, valamint szakvezetéssel tekinthetik meg a kiállítást.

Átépítés miatti hosszabb zárvatartás
Hírek

A július 16-ával kezdődő zárással egy időben átalakítási munkálatok indulnak a nemzeti könyvtárban. Ezért az idén tovább, szeptember 3-áig leszünk zárva.

Másolatkészítés
Oldal

Tisztelt Megrendelőink!

A nyári zárás előtt már nem fogadunk új másolatkészítési megrendelést, szolgáltatásainkat 2018. szeptember 3-án nyitjuk meg újra.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Álomfestészet – Mesébe illő állatok az Ereklyetérben
Kiállítások

Nagy Eszter illusztrátor álomszerű állatfestményeiből láthatnak válogatást könyvtárunkban. A tárlat július 26-ig látható.

Születésnapi csomag
Oldal

Tisztelt Megrendelők!

Könyvtárunk nyári zárva tartásához igazodva az idén is szüneteltetjük Születésnapi Csomag szolgáltatásunk működését. Az idény utolsó megrendeléseit 2018. június 29-ig fogadjuk, az újakat szeptember 3-ától várjuk ismét. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Legalább 100 éves védelmet kaptak Arany János kéziratai
Hírek

Arany János legértékesebb kéziratai és egyéb dokumentumai még 2018 februárjában érkeztek könyvtárunkba a nagyszalontai Arany János Emlékmúzeumból azzal a céllal, hogy a szakemberek restaurálják azokat.