Több szolgáltatásunk újra elérhető

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2020/06/10

 

A nemzeti könyvtár fokozatosan indítja újra a járványhelyzet miatt felfüggesztett szolgáltatásait.

Tájékoztatás
2020. június 10-től újra üzemel a központi tájékoztatás a (1) 224-3845, (1) 224-3848 számokon, hétfőtől péntekig 10 és 17 óra között. 
A szolgáltatás részletei 

Másolatkészítés
Reprográfiai szolgáltatásaink közül a könyvtár dokumentumairól való digitális és papír alapú eseti másolatkészítés 2020. június 11. napjától újra elérhető. Megrendeléseiket és igényeiket elektronikus formában, a masolatkeszitesoszk.hu címen, illetve az egyes különgyűjtemények közvetítésével tudjuk fogadni. Az elkészült anyagokat a könyvtár teljes nyitásáig csak postai úton vagy futárral, az arra alkalmas dokumentumokat online küldve tudjuk kézbesíteni. 
A szolgáltatások a díja utánvéttel vagy átutalással fizethető. A Születésnapi csomag és a MATARKA szolgáltatás egyelőre nem érhető el, ezek a szolgáltatásaink a tervek szerint 2-3 hét múlva indulnak újra. 
Bővebben a szolgáltatásról

Kötelespéldányszolgáltatás
2020. június 8-tól a kötelespéldányok személyes leadására újból lehetőség nyílik a megszokott helyen, a 3. szinten lévő 302. szobában. Tisztelettel kérjük, hogy a kötelespéldányok leadásakor védőmaszkot és kesztyűt legyenek kedvesek viselni.  Külön köszönjük eddigi türelmüket!
A szolgáltatás részletei

Könyvtárközi kölcsönzés
A könyvtárközi kölcsönzés ismét a szokásos módon igényelhető.
A szolgáltatás részletei