Születésnapi csomag

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a papíralapú és digitális másolatkészítési megrendelések felvételét, illetve nevesített szolgáltatásaink működését, technikai okokból, február 11. és február 25. között átmenetileg szüneteltetjük.

A már elvállalt feladatok teljesítését ez alatt az idő alatt folytatjuk, illetve a helyi másolatkészítési szolgáltatásaink is zavartalanul üzemelnek majd.

Szolgáltatásainkat előreláthatóan 2020. február 26-án indítjuk újra, amely időpont után új helyszínen, megújult eszközparkkal és magasabb minőségben biztosítjuk majd a nyomtatott kulturális örökségünkhöz való hozzáférést.

Türelmüket a Digitalizáló Osztály nevében is köszönjük.

 

Szolgáltatásunk egy adott nap sajtójából kínál összeállítást. A csomag lapjait az eredeti példányból nagy felbontásban digitalizált (300 dpi, tif formátum) másolatokról nagyteljesítményű színes lézer nyomtatóval 80 gr-os sárgított papírra nyomtatjuk, így az eredetileg színes oldalak színes nyomtatásban kerülnek a csomagba.

Az A/4-es méretű oldalakat minőségromlás nélkül A/3-asra nagyítjuk.

A szolgáltatás megrendelhető személyesen az OSZK ajándékboltjában vagy on-line módon.

Az alábbi linkre kattintva részletes információkat talál szolgáltatásunkról:

 

A személyes megrendelés helye: OSZK bolt - a főbejárattól közvetlenül balra. A személyes megrendelés leadható kedden és csütörtökön 9–17 óráig (ebédszünet 13–13.30 óráig).
Szombaton csak az elkészült anyagok átvételére van lehetőség 9–14 óráig (ebédszünet 13–13.30 óráig), új megrendelést felvenni nem áll módunkban! bauxit@oszk.hu