Új angol nyelvű honlap és egyéb újítások az oszk.hu-n

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2015/02/27

Megújult nyitóoldalunkon nagyobb képekkel és átláthatóbb struktúrával találkozhatnak látogatóink. Legtöbbet használt oldalainkat egy kattintással érhetik el nyitóoldalunkról, s a fejlécből érhető el katalógusunk is. Ezzel egy időben az oldal angol verziója is elindult. További fejlesztés eredményeképp mobileszközökre optimalizált honlapunk is megújult, illetve ennek angol nyelvű verziója is elkészült.

 

Fontos változtatások!

A magyar nyitóoldalon megváltozott a kereső, a fejlécben érhető el a központi katalógusunk. A jobb oldali kis keresőben tudunk keresni a honlapon, ugyanezen a helyen a keresőmező feletti gombokkal választható egyéb helyeken is kereshetünk.

A képernyő bal szélén lebegő gombbal hívható elő a gyorsmenü, melynek segítségével rögtön elérhetők a honlap legfontosabb almenüpontjai.

A hat legtöbbet használt szolgáltatásunkra külön gomb mutat a címlap jobb oldalán.

A jobb oldali hasábban követhetők a Facebook-oldalunk frissítései, melyek az oldal elhagyása nélkül görgetve is olvashatók, sőt akár lájkolhatók és megoszthatók is.

A nyitó oldal bal oldaláról a jobb oldalra kerültek át a hasznos linkek és a közösségi oldalak hivatkozásai.

A nemzeti könyvtár 36 különféle tematikus honlapját egy gyűjtőoldalon  tartalmi csoportosítással tettük sokféleképp felfedezhetővé.

Reméljük az új honlap megnyeri tetszésüket, örömmel veszünk minden segítő észrevételt és hozzászólást.