Hagyomány és megújulás – kiállítás

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2017/03/10 - 2017/05/13

 

Hagyomány és megújulás címmel kiállítás nyílik az Országos Széchényi Könyvtárban, amelyen az OSZK mint könyvkiadó mutatkozik be. A kiállítás gazdag válogatást nyújt az elmúlt évtizedek OSZK által vagy közreműködésével kiadott könyvekből, albumokból, folyóiratokból.

A tárlókban látható kiadványok megmutatják az intézmény kiadói tevékenységünk több területét, a megjelentetett munkák gazdagságát (díszalbumok, hasonmások, sorozatok, konferenciakötetek, alkalmi kiadványok, bibliográfiák, periodikák stb.), továbbá társkiadóinkat, alkalmi társkiadásainkat, együttműködéseinket.

A kiadványok kapcsán visszatekinthetünk az OSZK múltjára is, hiszen kiállításaink, kutatásaink, tudományos, szakmai rendezvényeink, eredményeink lenyomatai most kitárulnak a látogatók előtt.

Helyszín: Országos Széchényi Könyvtár, 7. emeleti katalógustér
Időpont: 2017. március 10 – 2017. május 13. A kiállítás a könyvtár nyitvatartási idejében keddtől szombatig 9 és 20 óra között látogatható.
Olvasójeggyel nem rendelkező látogatóink a kiállítást 400 Ft-os jegy ellenében látogathatják. A látogatás tervezésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy a pénztár 19 órakor bezár.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A kiállítás megnyitója
A kiállítás plakátja
Kiadványaink a honlapon