Tisztelt Olvasóink, Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy reprográfiai szolgáltatásainkat átmeneti időre felfüggesztjük.
A már felvett megrendeléseket természetesen teljesítjük, újakat azonban egyelőre nem fogadunk be.
Szolgáltatásaink újraindulásáról azok webhelyein, illetve az OSZK honlapján adunk majd tájékoztatást.

Köszönjük szíves türelmüket és megértésüket!

A Születésnapi csomag munkatársai.

Tartalom, elkészítési idő

Az Országos Széchényi Könyvtár - a magyar nyelvű újságok legteljesebb gyűjteményét őrző intézmény - Születésnapi ajándékcsomag-szolgáltatása egy adott nap sajtójából kínál összeállítást. Az OSZK a legtöbb magyar vonatkozású sajtótermékből őriz példányokat. Az újságok eredeti példányából készült digitális másolatot (színes lapok esetében a másolat is színes) jó minőségű (80 gr-os sárgított) papírra nyomtatjuk. A születésnapi csomag egy adott nap eseményeiből összeszedett sajtóválogatást tartalmaz. Egy csomag csak egy dátumra készül.

A csomag a rendelés leadását követő munkanaptól számított 6 munkanap alatt készül el kötés nélkül, melyet a választható kötések további 1, 3 vagy 4 munkanappal hosszabbítanak meg.

Hogy néz ki?

A borító minden csomag kezdő oldala, ezen a lapon helyezzük el az ünnepelt nevét és születési dátumát, valamint az esetlegesen kért születésnapi bejegyzést (ún. gólyahírt), illetve fotót. Három mintából választhat, a választott minta nevét a megrendelésben fel kell tüntetni. A borítók esetében nem áll módunkban eltérni a honlapon megadott formától.

modern
klasszikus
antik
házassági antik
karácsonyi antik
Alap dosszié
 
Az alap dossziéban rendelt, kötés nélküli csomagokat esetén az egy oldalas A/3-as másolatokat egyesével helyezzük el egy karton dossziéban.
 
ingyenes
 
Az elkészült csomagok igény szerint beköthetők papír-, műbőr-, vagy bársony kötésbe. Ezek árai az alap-, illetve prémium csomag árain felül értendők.
Papír ragasztás
 
Legfeljebb 40 oldal köttethető ebben az esetben.
 
+ 1500,-Ft
+ 1 munkanap
Műbőr kötés
 
bézs
bordó
kék
 
+ 6900,-Ft
+ 3 munkanap
+ 6900,-Ft
+ 3 munkanap
+ 6900,-Ft
+ 3 munkanap
Bársony kötés
 
bordó
barna
 
+ 15600,-Ft
+ 4 munkanap
+ 15600,-Ft
+ 4 munkanap
 
teteje
Választható csomagok

ALAP

Az alapcsomag ára 7300,-Ft, mely 15 db A/3-as, 3 újságból válogatott egy oldalas másolatot tartalmaz kötés nélkül (a lapokat egyesével helyezzük el egy karton dossziéban).

Ezt igény szerint könyvkötőink műbőr kötésbe (+ 6900,-Ft), bársony kötésbe (+ 15600,-Ft), vagy papír ragasztásba (+ 1500,-Ft) kötik.

A megajándékozni kívánt ünnepeltnek az általunk összeállított csomagok közül választhat. Minden csomag 3 különböző újságot tartalmaz. A megrendelésben a csomag számát szükséges feltüntetni.

A csomag átvehető személyesen az Országos Széchényi Könyvtár könyvesboltjában, illetve utánvétes kézbesítéssel is. Amennyiben az utánvétes kézbesítést választja, GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagot, melynek díját a csomag ára tartalmazza.

Az alap csomagról bővebben az „Alap” feliratú gombra kattintva olvashat.

PRÉMIUM

A prémium csomag ára 10300,-Ft, ez 15 db A/3-as egy oldalas másolatot tartalmaz, az Ön által kiválasztott napi-, heti-, illetve havi lapokból, melyet prémium listánkon talál. Egy újságból minimum 5 oldal rendelhető, ez minden esetben tartalmazza a címlapot és 4 belső oldalt. A csomag tetszőleges terjedelemig bővíthető 270,-Ft/oldal áron.

A cikkek tartalmára vonatkozó igényeket nem minden esetben áll módunkban teljesíteni.

A csomag átvehető személyesen az Országos Széchényi Könyvtár könyvesboltjában, illetve utánvétes kézbesítéssel is. Amennyiben az utánvétes kézbesítést választja, GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagot, melynek díját a csomag ára tartalmazza.

A prémium csomagról bővebben a „Prémium” feliratú gombra kattintva olvashat.

Információ: szuletesnap@oszk.hu, tel.: 06-1-224-38-07

teteje
Országos Széchényi Könyvtár Digitalizáló Osztály