Ajánlatkérő űrlap

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Ajánlatkérő adatai

(amennyiben eltér az Ajánlatkérő nevétől)

Ajánlatkérő elérhetősége

Az ajánlatkérés alapján e-mailben küldjük egyedi árajánlatunkat, mely tartalmazza a teljesítés várható idejét is. Az árajánlat írásos visszaigazolását követően készítjük el megrendelését. Tájékoztató jellegű áraink megtekinthetők honlapunkon. Amennyiben a megrendelni kívánt dokumentum digitalizálásához állományvédelmi beavatkozás szükséges, áraink a honlapon feltüntetettekhez képest változhatnak.

Amennyiben megrendeli a dokumentum másolatát, azzal megbízza az Országos Széchényi Könyvtár munkatársát, hogy a szerzői jogi törvény alapján, kizárólag tudományos kutatáshoz, illetve egyéni tanuláshoz, valamint egyéni felhasználás céljából az Ön számára a megjelölt dokumentum részeiről másolatot készítsen. Büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a másolatot nyilvános közlés céljából – a szerző, illetve a jogutód külön engedélye nélkül – nem használja fel, harmadik személy részére át nem adja, további másolatot más személy részére nem készít, és annak tartalmán nem változtat. Vállalja, hogy az esetlegesen felmerülő felhasználási díjat – további egyeztetés alapján – az OSZK részére megfizeti. Másodlagos közlés esetén hivatkozásként a forrást megjelöli.

Az egy megrendelésben leadható digitalizálás mennyisége korlátozott. Törzsgyűjteményi dokumentumok digitalizálásának megrendelése esetén legfeljebb 1000 oldal, különgyűjteményi dokumentumok esetén legfeljebb 500 oldal kérhető.

 

2022. 12. 01.

 

Igényelt tételek

Nem áll rendelkezésre mikrofilmmásolat minden dokumentumról.

A törzsállományi dokumentumokból nem kérhető.

Optikai karakterfelismerés, nyomdatechnikával készült dokumentumok esetén (alapcsomag esetén nem kérhető szolgáltatás). Manuális hibajavítást nem vállalunk.

Plakátnyomtatás esetén – előzetes egyeztetés alapján – további méretek igényelhetők.

1. tétel

Formátum

2. tétel

Formátum

3. tétel

Formátum

4. tétel

Formátum

5. tétel

Formátum

6. tétel

Formátum

7. tétel

Formátum

8. tétel

Formátum

9. tétel

Formátum

10. tétel

Formátum