Küldjön digitális képeslapot a DKA-n keresztül!

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2011/12/20

A Digitális Képarchívumban immár 30 000 kép között kereshetünk szórakoztató, ismeretterjesztő tartalmú képeket, amelyeket akár időzítetten is továbbíthatunk ismerőseinknek.

A Digitális Képarchívum az Országos Széchényi Könyvtárban működő E-könyvtári Szolgáltatások Osztály fejlesztése. A DKA célja a magyar vonatkozású, kulturális szempontból értékes, tudományos és népszerűsítő témájú digitális képek összegyűjtése, archiválása, katalogizálása és nyilvános szolgáltatása. Tevékenységét 2007 óta a MEK Egyesület segítségével és az Internet Szolgáltatók Tanácsa pénzügyi támogatásával végzi.

A DKA Képalbum felületén saját válogatásokat (albumokat) állíthatunk össze és oszthatunk meg másokkal. Emellett a képeket címkézhetjük, pontozhatjuk (értékelhetjük), megjegyzéseket fűzhetünk hozzájuk, vagy elküldhetjük őket képeslapként is. A belépéshez külön regisztráció nem szükséges, a meglévő Facebook vagy Google (Gmail) azonosítónkat használhatjuk. Anonim hozzáférés is lehetséges, de ebben az esetben nem maradnak meg a változtatások és nem érhető el minden funkció.

Tekintse meg karácsonyi tematikájú válogatásunkat és próbálja ki időzített e-képeslap küldő szolgáltatásunkat!

További karácsonyi képek találhatók a Magyar Digitiális Képkönyvtár oldalán.