Rendkívüli intézkedés

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2020/11/11

Kedves Olvasóink és Látogatóink!

A Kormány 484/2020 (XI. 10.) Korm. rendelete alapján a könyvtár november 11-étől felfüggeszti személyesen igénybe vehető nyilvános szolgáltatásait. Ebben az időszakban olvasótermeink zárva tartanak, a helyszíni, személyes részvételt igénylő rendezvényeink elmaradnak.

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy a kötelespéldányok átvétele és a nemzetközi kiadványazonosítók (ISBN, ISMN és ISSN számok) kiutalása zavartalanul működik továbbra is.

Figyelmükbe ajánljuk távolról elérhető tematikus szolgáltatásainkat, a Fotótér, a Földabrosz, a Plakáttár, a Régi Ritka metszetgyűjtemény valamint a Magyar Elektronikus Könyvtár tartalmait.

 

Telefonos referensz szolgáltatásunk továbbra is működik, hétfőtől péntekig, 9:00 és 17:00 között. A szolgáltatás a +36 1 224 3845 és a +36 1 224 3848 telefonszámokon érhető el.

 

Bár az olvasótermek átmenetileg nem látogathatók, de beiratkozott olvasóink számára előfizetett adatbázisaink egy része továbbra is elérhető otthonról. A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, adja meg e-mail címét az inform@oszk.hu e-mail címen.

EduID hozzáférés a következő adatbázisok esetében lehetséges:

A távoli elérésről bővebb információt itt talál.

Tisztelettel kérjük szíves türelmüket és megértésüket, bízunk a mielőbbi személyes találkozás lehetőségében!