Vezesd körbe tekinteted! – új játéksorozat 3D-s corvina-tárlatunkhoz kapcsolódóan

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2020/06/08

 

2018/19-es corvina-kiállításunk új, 3D-s változata ihlette Vezesd körbe tekinteted! című múzeumpedagógiai játékunkat, amely ajánlása szerint „családoknak, kamasz testvérpároknak, unatkozó középiskolásoknak és felnőtt érdeklődőknek” egyaránt szól. 

A Corvina könyvtár budai műhelye című virtuális tárlatunkban teremről teremre, képablakról képablakra haladva lehet megtalálni feladványaink megoldásait. Miniatúrák, apró és furfangos részletek, a rejtvényfejtés és a játék öröme vár mindenkit!  A három részből álló sorozat 2020. június 8-án 15 órakor indul, a tovább két rész június 13-án és 20-án jelenik meg mikroblogunkban.

A válaszokat Száll a holló várrul várra jeligével ellátva várjuk – mindig a következő játék kihirdetésének napjáig – múzeumpedagógus kollégánk, Andrási Erika e-mail-címére (andrasi.erikaoszk.hu). A helyes megfejtők között ajándékokat sorsolunk ki, továbbá a játéksorozat lezárulását követően minden helyes megfejtő részt vehet a Múzeumok Éjszakáján, június 27-én megrendezendő sorsoláson, amelyen „Az ország díszére”. A Corvina könyvtár budai műhelye című nemrégiben megjelent, a kiállításhoz kapcsolódó kiadványunkat ajándékozzuk a legszerencsésebb játékosnak.  A nyertes nevét mikroblogunkban és Facebook-oldalunkon is közzé tesszük.

Tartsanak, tartsatok velünk!