2021. június 2-ig hosszabbítottuk meg a zárvatatás ideje alatt lejáró olvasójegyek érvényességét 

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2021/03/02

 

A veszélyhelyzeti korlátozások meghosszabbítása miatt könyvtárunk személyesen sajnos továbbra sem fogadhatja olvasóit. Ebben a nehéz időszakban egyrészt kárpótolni szeretnénk hűséges olvasóinkat a kellemetlenségekért, másrészt különösen fontosnak tartjuk, hogy az oktatásban résztvevőknek, kutatóknak és minden érdeklődőnek otthonról is elérhető szolgáltatásokat biztosítsunk. Ezért a 2021. március 1. és június 1. között lejáró olvasójegyek érvényességét 2021. június 2-ig meghosszabbítottuk, amelynek köszönhetően olvasóink továbbra is hozzáférhetnek előfizetett adatbázisainkhoz. Akciónk keretében 1183 olvasójegy érvényességét hosszabbítottuk meg.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az eduID azonosítással működő távoli adatbázis-eléréshez szükséges az olvasói e-mail címek rögzítése. Amennyiben e-mail címét még nem adta meg nekünk, kérjük, írjon az inform[kukac]oszk.hu e-mail címre, vagy hívja a Központi Tájékoztatást, hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között, a +36 1 224 3845 vagy a + 36 1 224 3848 telefonszámon.

 

Előfizetett adatbázisok távoli elérése

Adatbázisok távoli eléréséhez készült útmutató

Figyelmükbe ajánljuk a nagyközönség számára szabadon hozzáférhető online tematikus szolgáltatásainkat, a Hangtár, a Fotótér, a Földabrosz, a Plakáttár, a Régi Ritka metszetgyűjtemény, valamint a Magyar Elektronikus Könyvtár és az Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis tartalmait.