2021. március 2-áig hosszabbítottuk a zárvatartás ideje alatt lejáró olvasójegyek érvényességét

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2021/01/11

 

A veszélyhelyzeti korlátozások meghosszabbítása miatt könyvtárunk személyesen sajnos továbbra sem fogadhatja olvasóit. Ebben a nehéz időszakban egyrészt kárpótolni szeretnénk hűséges olvasóinkat a kellemetlenségekért, másrészt különösen fontosnak tartjuk, hogy az oktatásban résztvevőknek, kutatóknak és minden érdeklődőnek otthonról is elérhető szolgáltatásokat biztosítsunk, ezért a 2020. október 1. és 2021. március 1. között lejáró olvasójegyek érvényességét 2021. március 2-áig hosszabbítottuk, amelynek köszönhetően olvasóink továbbra is hozzáférhetnek előfizetett adatbázisainkhoz.

Az akció keretében 882 db olvasójegy érvényességét hosszabbítottuk. 

Felhívjuk rá figyelmüket, hogy az eduID-azonosítással működő távoli adatbázis-eléréshez szükséges az olvasói e-mail címek rögzítése. Amennyiben e-mail címét még nem adta meg nekünk, kérjük, írjon az inform[kukac]oszk.hu e-mail címre, vagy hívja a Központi Tájékoztatást, hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között, a +36 1 224 3845 vagy a + 36 1 224 3848 telefonszámon.

Az előfizetett adatbázisok távoli eléréséről további információt az alábbi weboldalon talál.

Az adatbázisok távoli eléréséhez készült útmutató ezen a inken érhető el.

Figyelmükbe ajánljuk a nagyközönség számára szabadon hozzáférhető online tematikus szolgáltatásainkat, a Fotótér, a Földabrosz, a Plakáttár, a Régi Ritka metszetgyűjtemény metszetgyűjtemény, valamint a Magyar Elektronikus Könyvtár és az Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis tartalmait.

2020 folyamán egyre több kuriózum vált digitálisan szabadon hozzáférhetővé újonnan indult adatbázisaink segítségével. Erről bővebben ezen az oldalon olvashatnak.